Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Inclusief leiderschap

Veranker diversiteit in je organisatie

Gebonden Nederlands 2021 9789047015291
Verkooppositie 821
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑05‑2021
21,99

Samenvatting

In 'Inclusief leiderschap' leggen Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan uit waarom het voor bedrijven en organisaties van levensbelang is te investeren in inclusiviteit en diversiteit. Aan de hand van het verhaal van directeur Anton laten ze zien hoe je als leider werkelijk inclusief denkt en handelt.

'Inclusief leiderschap' is niet alleen een kwestie van de hartenwens voor een eerlijke samenleving, maar het draagt daadwerkelijk bij aan het behalen van harde resultaten. Hoewel het verhaal fictief is, komen de ervaringen die Anton opdoet tijdens het bouwen aan een inclusief team uit de dagelijkse praktijk, zoals de auteurs die tegenkomen. Het is nog steeds zo dat vooroordelen het vaak winnen van het bieden van eerlijke kansen, en dat de veiligheid van het eigen bekende netwerk regelmatig verkozen wordt boven het aantrekken en behouden van nieuwe talenten.

Dit boek opent de ogen van de lezer voor onbewuste vooroordelen en blinde vlekken. Het biedt praktische handvatten om het verlangen naar inclusiviteit in de praktijk te brengen en stevig te verankeren in je organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789047015291
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:17-5-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan Kamsteeg (1976) is gehuwd en vader van drie dochters. Henk Jan Kamsteeg heeft zijn eigen trainingsbureau Proistamenos. Hij geeft workshops en lezingen over (zelf)leiderschap en storytelling. Hij schreef onder andere de boeken 'Dienend leiderschap', 'De kracht van het compliment' en 'Spreken met passie'.

Andere boeken door Henk Jan Kamsteeg

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inclusief leiderschap