Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Gedrag in organisaties

Een psychologische benadering

Paperback Nederlands 2021 9789401478748
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑06‑2021
39,99

Samenvatting

Het basiswerk over organisatiepsychologie

Onder welke omstandigheden voelen werknemers zich het best in hun vel? Wanneer zijn ze het meest productief? Hoe kan de samenwerking in een team een meerwaarde betekenen? En hoe kan de leider dit alles in goede banen leiden? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die in dit handboek aan bod komen.

'Gedrag in organisaties' bekijkt al deze vragen op individueel, sociaal en structureel niveau. Het is het ultieme basiswerk voor iedereen die concreet wil ingrijpen in de cultuur van een organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789401478748
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2021

Over Guido Valkeneers

Guido Valkeneers is psycholoog en economist. Hij behaalde een MBAdiploma en is thans lector aan de hogeschool Lessius Antwerpen, waar hij arbeids- en organisatiepsychologie doceert aan de studenten van de opleiding toegepaste psychologie. Hij doceert voor deze studenten eveneens consumentenpsychologie en marktonderzoek.

Andere boeken door Guido Valkeneers

Over Steven Mestdagh

Steven Mestdagh is master in de psychologie. Hij werkt als lector aan de Katholieke Hogeschool West-Vlaanderen, waar hij naast organisatiepsychologie ook algemene en ontwikkelingspsychologie en conflicthantering doceert.

Andere boeken door Steven Mestdagh

Over Tim Benijts

Tim Benijts is master in de handels- en financiële wetenschappen en doctor in de sociale wetenschappen. Momenteel is hij verbonden aan Lessius Antwerpen en Lessius Mechelen. Hij doceert bedrijfseconomie, bedrijfsmanagement en economisch beleid.

Andere boeken door Tim Benijts

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gedrag in organisaties