Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van gastvrijheid

Paperback Nederlands 2019 9789492723413
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In ‘Het geheim van gastvrijheid’ neemt de auteur je mee in een reis door nieuwe inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen. Waarom zijn gastvrije bedrijven en mensen succesvoller? Hoe creëer je een gastvrijheidsbeleving binnen je eigen bedrijf? Wat is het geheim van gastvrije bedrijven en mensen? In dit boek lees je de antwoorden op die vragen.

Gastvrijheid is in elke branche de sleutel tot succes. Denk hierbij aan de zorg, overheid, retail, horeca, leisure, facilitaire en zakelijke dienstverlening. Gastvrijheid is niet te leren vanuit een boekje, maar de auteur zet je graag aan het denken en biedt je praktische handvatten om gastvrijheid te kunnen versterken. Of je nou in een klein of groot bedrijf werkt, of je leidinggevend of leidingnemend bent. Het maakt niet uit; dit boek is geschikt voor iedereen met een dienstverlenend beroep. Het boek is dan ook niet een typisch managementboek, maar juist toegankelijk geschreven en kleurrijk vormgegeven.
Competentie van de toekomst

Volgens Laura de la Mar is gastvrijheid de competentie van de toekomst. Door individualisme, toenemende (werk)druk, digitalisering en een afname van persoonlijk contact kan men het verschil maken met gastvrijheid. De behoefte aan menselijkheid zal alleen nog maar groter worden. Gastvrijheid is dus hét geheim van succesvolle mensen en bedrijven. Gastvrijheid zit in duizenden kleine details. Toch is het creëren van een gastvrijheidsbeleving complex en niet voor amateurs.

'Dit boek is een inspirerende ontdekkingsreis voor wie nog gastvrijer wil worden. Een must-read voor wie op zoek is naar praktische handvatten om nóg succesvoller te worden via kleine dingen met een grote impact.' - Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

Specificaties

ISBN13:9789492723413
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

4.3 van de 5
8 stemmen
5
0
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Het geheim van gastvrijheid
Laura de la Mar 18 januari 2019 Vind jij gastvrijheid ook zo belangrijk? Dan is het boek Het geheim van gastvrijheid echt wat voor jou. Met dit boek ga ik op zoek naar de nieuwste inzichten en het geheim van gastvrije mensen en bedrijven.

Over Laura de la Mar

Laura de la Mar is expert op het gebied van gastvrijheid. Sinds 2006 helpt ze bedrijven in allerlei branches om gastvrijheid te optimaliseren. In 2012 schreef ze samen met John Hokkeling het boek Mood Maker – het ontwikkelen van gastvrije organisaties. Sinds 2013 is Laura directeur van Gastvrijheid in Bedrijf. Haar missie: een bijdrage leveren aan een gastvrijer Nederland en België. Ze is expert in het ontwikkelen van gastvrijheid vanuit cultuurverandering en positieve psychologie. Met veel passie en bevlogenheid helpt ze als trainer, coach, adviseur en spreker.

Andere boeken door Laura de la Mar

Inhoudsopgave

Van harte welkom

1. Wat is gastvrijheid voor jou?
2. De psychologie van gastvrijheid
3. Start je eigen fanclub
4. Gastvrijheid vergroot passie, plezier en positieve energie
5. Het geheim van gastvrije bedrijven
6. Gastpsychologie
7. De reis van de gast
8. Niveaus van beleving
9. Het managen van verwachtingen
10. Belevingskillers
11. Belevingsversterkers
12. Excellent gastheerschap
13. Gastvrij met emotionele intelligentie
14. Gastvrijheid is een ketenprestatie
15. De spanningsvelden van gastvrijheid
16. Durf jij de uitdaging aan?
17. Gastvrij leiderschap

Het geheim van gastvrijheid: vijftig inzichten
Inspiratiebronnen
Over Laura de la Mar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van gastvrijheid